.
2110160463.jpg
ЗА НАС

Радио Melody е насочено към широк кръг от аудитория. Залага на най-доброто и мелодично звучене от последните няколко десетилетия до наши дни – позната и обичана музика, есенцията от съвременния поп-мелъди стил и класически български хитове. Излъчвайки най-доброто от популярната музика, радио Melody е гаранция за добро настроение и релакс. 
Радио Melody се излъчва на територията на град София. Форматът му е “Soft AC” радиостанция – със селекция само от любими и лесно разпознаваеми песни, без излишно говорене, без водещи, с новини на всеки час.

Радио Melody е част от bTV Radio Group, която включва шест радиостанции - bTV Radio, Classic FM, Jazz FM, N-Joy, Z-Rock и Melody.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e представител на семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е и мажоритарен собственик на българската медийна група. CME е водеща медийна и развлекателна компания в Централна и Източна Европа. Компанията е основана през 1994 г. и освен в България, управлява водещи медийни компании и в Хърватска, Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Повече за CME >>

 


Честота Melody – 93.4 MHz.
www.melodybg.com

ЗА КОНТАКТИ

bTV Radio Group
Адрес: гр. София, 
ул. Панайот Волов 3

Генерален мениджър: Васил Димитров 
Директор Програма: Спас Шурулинков 
Директор Реклама: Петя Тенева-Каракачанова

ad_assistant@jazzfmbg.com 

За реклама: (02) 803 90 72
За контакти: (02) 803 90 90

Съвет за електронни медии:

http://www.cem.bg
Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
E-mail: office@cem.bg