.
2111285983.jpg
Ед Шийрън пусна видеоклипа на "Shape Of You"

В понеделник Ед Шийрън разкри официалното видео към “Shape Of You” и за по-малко от 24 часа то беше гледано в YouTube над 10 млн. пъти.

Ед Шийрън разкри официалното видео към “Shape Of You”. Режисиран от Джейсън Кьониг и заснет в Сиатъл, клипът улавя Ед в неговата подготовка за голям боксов мач, документира зараждащия се романс между него и треньорката му и проследява последвалия невероятен обрат.

“Shape Of You” и “Castle On The Hill”, най-големите сингли за 2017 досега, пренаписаха историята за излъчвания в Обединеното кралство цели два пъти през тази седмица.

25-годишният британец се превърна в първия артист, който застава на #1 и на #2 позиции в радиокласацията, а като допълнение, Ед стана и първият изпълнител, който детронира себе си от върха с друго свое парче, разменяйки им местата (“Shape Of You” в момента е на върха, задминавайки “Castle On The Hill”, което досега държеше първата позиция в две последователни седмици и сега застава на второ място).

Успехите на Шийрън не се изчерпват само с рекордните продажби, музикалният маестро натрупа над 560 милиона преслушвания за двата си сингъла, а официалното видео към “Castle On The Hill” е гледано над 20 милиона пъти само за една седмица.

Новият албум ÷ (divide) ще излезе на 3-ти март 2017 и ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.